Mamos dienos meniu

Visos mamos gegužės pirmąjį savaitgalį kviečiamos į Vilniaus universiteto botanikos sodo restoraną AULA

Šiam savaitgaliui paruošėme specialų meniu, skirtą palepinti savo mylimiausią žmogų – mamą. Nors kiekvienam geriausia virėja yra mama, leiskite bent kartą į metus mums ją pakeisti virtuvėje ir leisti pasimėgauti puikiais savaitgalio pietumis ar vakariene Kairėnų restorane AULA ir kartu praleisti dieną Vilniaus universiteto botanikos sode. Čia galėsite praleisti visą dieną, pailsėti gamtoje ir pasigrožėti gausiomis augalų kolekcijomis. Šiuo metu botanikos sode žydi magnolijos, sakuros, forsitijos, hiacintai, pradeda žydėti tulpės, rododendrai.

Pasiūlymo kaina 25 eurai žmogui.

Iš anksto užsirezervavus restorane staliuką šiais vakarienei Gegužės 1-3 dienomis, įėjimas į VU botanikos sodą nemokamas.

MENIU:

Aperityvas

Kokteilis „Dry Martini“

 

Užkandžiai

Lašišos Tartar kamuoliukai, įdaryti žolelių kremu, patiekiama su lengvai marinuotomis morkytėmis, mėlynaisiais svogūnais ir burokėlių sultyse pamarinuotais šviežiais agurkėliais

arba

Kepto ožkos sūrio salotos su karamelizuotomis kriaušėmis, obuoliais, riešutais, pavasarinių salotų lapeliais ir saulėgrąžų daigais

                       

Karštieji patiekalai

Elnienos kepsneliai su bulvių šimtalapiu, namine bruknių, kriaušių uogiene ir baravykų padažu, patiekiami su pavasarinių salotų ir daigų puokšte

arba

Lašišos kepsnys su baltojo vyno padaže troškintomis daržovėmis  ir perlinių kruopų Risotto

 

Desertas                                      

Crème Brulee